Affiniteit met design en journalistiek?

Vacature: Medewerker Communicatie & Productie.

14.02.2022  |  by ACED  |  General Activities

ACED is hét platform voor design en journalistiek door een rijk programma te bieden van kennisontwikkeling, experimentele productie en publieke evenementen, reflecterend op de huidige condities van de samenleving.

ACED pleit voor dit interdisciplinaire domein van design en journalistiek, omdat het uiteenlopende mogelijkheden voor maatschappelijke betrokkenheid en ​​betekenisgeving biedt.

ACED is een jonge organisatie, evenals een rijk collectief van ontwerpers, kunstenaars, journalisten, onderzoekers en makers. De stichting heeft ten doel een platform te bieden aan eenieder die wil bijdragen aan de convergentie van design en journalistiek.

De stichting tracht haar doel te bereiken door:

In 2022 richt ACED zich op het ontwikkelen van 5 verschillende activiteiten: onze gloednieuwe Designalism Newsroom en de digitale krant Designalism Daily. Daarnaast komt er een tweede seizoen van de Designalism Podcast en nodigen we gastcuratoren uit voor onze Designalism Database. Bovendien organiseren we een verschillende publieksevenementen en een talentprogramma.

ACED werkt komend jaar samen met Beeld en Geluid Den Haag, Het Financieele Dagblad, Pointer (KRO - NCRV), VersPers, Fontys Hogeschool Journalistiek, The Image Society, MU Hybrid Art House en NOS.

Taken

Vaardigheden en kennis

Wij bieden

De stichting is opgericht in 2018 en heeft sinds 2020 de culturele ANBI-status. ACED onderschrijft de Governance Code Cultuur, Fair Practice Code en de Code Diversiteit & Inclusie. ACED is gevestigd in Amsterdam.

Interesse? Dan zien we jouw sollicitatie (motivatie en CV) graag tegemoet via contact@aced.site. Reageren kan tot en met 28 februari.